Politica românească are nevoie de oameni ca Ion Tabugan! Nelu Popa îl vrea în PNL!

banner publicitar

Trecerea deputatului Ion Tabugan în tabăra independenților după demisia din PMP ar putea fi de scurtă durată! Liberalii îl așteaptă cu brațele deschise!

Nelu Popa, președintele PNL Reșița, a comentat astăzi pentru expressdebanat.ro posibilitatea venirii lui Tabugan în rândurile liberalilor, dar a ținut să sublinieze că el nu ar putea avea vreun rol într-o eventuală negociere. „Eu fac politică la nivel de firul ierbii, mai jos, nu sunt în straturile așa de înalte ale politicii românești, sunt alții în măsură să-l contacteze. Eu m-aș bucura să se întoarcă în PNL, eu îl apreciez pe Ion Tabugan ca un om de cuvânt. În principiu, în relațiile puține pe care le-am avut cu dânsul de-a lungul timpului, de fiecare dată, cel puțin în relația cu mine, s-a ținut de cuvânt și cred că e un lucru care lipsește astăzi foarte mult în politica românească, dacă spui o vorbă azi, mâine să fie la fel”, a declarat Popa.

Ion Tabugan a demisionat din PMP și imediat au apărut zvonuri legate de trecerea sa la Pro România, partidul lui Victor Ponta. Parlamentarul cărășean a negat însă pentru expressdebanat.ro această variantă.