Poliția îndeamnă: Votează legal!

În vederea conștientizării cetățenilor cu privire la sancțiunile prevăzute de lege în cazul mitei sau votului ilegal, Poliția Municipiului Reșița a împărțit în cursul zilei de astăzi pliante la trecători.

Locurile cele mai aglomerate din Reșița au fost vizitate de autoritățiile locale care au împărțit oamenilor un număr de 500 de materiale informativ-preventive, sub egida campaniei Poliției Române: Votează legal!

Reșițenii au fost informați asupra pedepselor prevăzute de lege în cazul în care aceștia vor vota de mai multe ori în locații diferite, sau dacă vor accepta bunuri materiale pentru a vota într-un anumit fel.

Polițiștii, jandarmii și pompierii au ajuns și în mediul rural, acolo unde au fost distribuite 1000 de fluturași și au fost postate afișe cu același mesaj al campaniei.

De asemenea, pentru acest referendum, a fost mobilizat un număr de 1200 de reprezentanți ai autorităților locale, care vor păzi cele 364 de secții de votare din județ și vor sancționa cetățenii care vor dori să saboteze aceste alegeri.