Poli nu se grăbește cu numirea unui nou antrenor!

ASU Politehnica este în continuare fără antrenor principal, iar ședințele de pregătire sunt conduse de interimarul Antonio Foale. Sâmbătă, pentru alb-violeți urmează o deplasare grea, la Ploiești, iar apoi vor juca și restanța cu SCM Gloria Buzău. În acest context, conducerea nu vrea să ia o decizie pripită pentru a aduce un nou antrenor.

Poli și-a reprogramat meciul din etapa a XI-a, o deplasare la SCM Gloria Buzău. Inițial, jocul era stabilit la data de 6 noiembrie, miercuri, de la ora 14, dar s-a ajuns la data de 5 noiembrie, marți, ora 16. „Am găsit înțelegere la ei, pentru ziua de marți. Ei au dorit cel puțin o repriză în nocturnă, inițial era vorba de ora 17, dar am convenit împreună pentru ora 16”, ne-a explicat managerul echipei, Marius Cociu. Echipa pleacă vineri spre Ploiești, iar după meciul cu Petrolul se va duce la Izvorani. De acolo, luni se va deplasa spre Buzău.

Deoarece vor fi două meciuri în patru zile, clubul va merge tot pe mâna lui Toni Foale. „Programul pentru această săptămână l-am făcut cu Toni Foale. Tot cu Toni Foale am făcut și programul pentru meciul cu Buzăul. El rămâne interimar cât timp va fi nevoie, până vom găsi cea mai bună variantă de antrenor pentru clubul nostru. În continuare, căutăm. În acest moment, nimeni nu poate spune cine va veni antrenor”, ne-a mai declarat Cociu.

Meciul de la Ploiești e sâmbătă, la ora 11.30 și va fi televizat.