PNL nu vrea pe aceleași liste cu PSD în Caraș-Severin!

vela marcel preswedinte pnl cs
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, garantează că singura listă comună PNL-PSD în județ este lista candidaților pentru Parlamentul European!

Liderul liberalilor cărășeni a ținut să dezmintă orice fel de zvonuri și de a preveni potențiale diversiuni legate de alegerile din 9 iunie, când românii sunt chemați la urme pentru a-și alege primarii, președinții de consilii județene, consilierii locali și județeni, dar și europarlamentarii de la Bruxelles.

Vela anunță în acest sens că, în județul Caraș-Severin, Partidul Național Liberal nu va avea nici liste electorale comune și nici candidați comuni cu PSD în nicio localitate și nici la Consiliul Județean. Această formulă electorală PSD – PNL va avea susținere doar pentru alegerile europarlamentare, pentru care Vela are și câteva argumente politice:

1000x100 (4)

„Dincolo de interesele locale diverse, PNL și PSD au un interes național comun. Trebuie să consolidăm influența României la Bruxelles și să dăm un semnal clar că suntem puternici și acasă și importanți în Parlamentul European. Alianța PNL-PSD pentru europarlamentare este cea mai bună soluție pentru fonduri europene în România, pentru influență românească reală la Bruxelles, pentru înfrângerea extremismului aici, acasă. Oferta PNL-PSD pentru europarlamentare e cea mai credibilă ofertă de pe scena politică românească. Obiectivele comune ale acestor partide europene sunt: dezvoltarea economică a Europei, asigurarea securității ei și limitarea forțelor extremiste și populiste care vor să submineze unitatea europeană.”

Cu localele lucrurile sunt clare. Romeo Dunca, pentru șefia Consiliului Județean. Nelu Popa, la Reșița. Dumitru Rujan, la Caransebeș. „În rest, rămâne cum am stabilit!”, a conchis senatorul Vela.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/