PNL Caraș-Severin l-a trimis pe Ungur în Consiliul Județean să oprească prăbușirea din sondaje!

Andrei_Ungur

Liberalii cărășeni s-au convins de ceea ce poate Romeo Dunca la comanda CJ și se tem că nu vor mai câștiga vreodată alegerile în județ din cauza modului în care acesta înțelege să dezvolte Caraș-Severinul!

Marcel Vela nu putea s-o spună cu subiect și predicat, dar elegant, ca de obicei, a recunoscut voalat că președintele Dunca, pe cont propriu, așa cum a pretins acesta, are o prestație sub așteptările tuturor. În primul rând, mult sub așteptările electoratului, iar asta, coroborat cu ceea ce face Guvernul Cîțu, înseamnă dezastru pentru PNL la viitoarele alegeri. În țară și, în special, în Caraș-Severin. Pentru a estompa prăbușirea, Vela l-a trimis la Palatul Administrativ din Reșița pe Andrei Ungur, fostul secretar de stat din Ministerul Dezvoltării. Acesta are în primul rând misiunea de a repara ce se mai poate, în primul rând de a reabilita o imagine șifonată a instituției, a partidului și chiar a președintelui, dacă s-o mai putea.

Deși lucrurile sunt cât se poate de evidente, Romeo Dunca se ține tare. „Andrei Ungur va fi un sprijin, avem așteptări. Având în vedere că are experiență vastă, venind direct din minister, se va ocupa să supervizeze departamentul de fonduri europene, acolo unde se pricepe foarte bine. Și în afară de asta va avea foarte multe!”, a comentat președintele CJ după ce a semnat dispoziția de numire pentru Andrei Ungur pe postul de administrator public.

Poate că de acum încolo are și Caraș-Severinul o șansă să se lipească de ceva bani europeni. Romeo Dunca a fost preocupat mai mult să se certe cu șoferul, cu consilierii județeni, cu angajații de la Direcția de Drumuri și Salvamont, cu ziariștii care nu închid ochii la grosolăniile lui și cu atâția alții. Atât a putut!