PNL a vrut anchetă și moțiune împotriva lui Carmen Dan. „PSD a refuzat!”

Protestul din 10 august din Piața Victoriei a împărțit România în două tabere, fiind totodată un motiv în plus pentru a adânci tensiunile dintre putere și opoziție. „PSD nu dorește aflarea adevărului despre atrocitățile comise în Piața Victoriei”, este concluzia deputatului cărășean Valeria Schelean.

Deputatul liberal Valeria Schelean atrage atenția asupra atitudinii partidelor de la guvernare în urma protestului din 10 august, un protest care se anunța a fi pașnic. Nu a fost deloc așa. Prin urmare, PNL a cerut să se ia măsuri atât în ceea ce privește reprimarea protestului, cât și în ceea ce o privește pe Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne. Deputatul merge mai departe și spune că PSD și ALDE sfidează legile drepturilor românilor și că social-democrații nu doresc aflarea adevărului.

„PSD și ALDE guvernează sfidând legile, democrația și drepturile cetățenilor români. PNL a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților în vederea înființării unei Comisii de anchetă privind reprimarea protestului pașnic antiguvernamental desfășurat în București, Piața Victoriei, în data de 10 august a.c. și dezbaterea unei moțiuni simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan. PSD a refuzat! PSD nu dorește aflarea adevărului despre atrocitățile comise în Piața Victoriei”, este mesajul postat de Valeria Schelean pe pagina de Facebook.