Ionuț Popovici: „PMP va avea la Bruxelles doi luptători pentru o Românie unită cu Republica Moldova!”

Eugen Tomac şi Traian Băsescu sunt singurii europarlamentari pe care PMP îi va avea în noua configurație a Parlamentului European, dar vocile lor vor fi mai auzite decât cele ale reprezentanților altor partide, deși sunt mult mai multe!

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a ținut să mulțumească pentru susţinerea şi încrederea pe care un număr important de români le-au acordat Partidului Mişcarea Populară. „Le mulţumesc colegilor mei pentru implicarea în campania electorală, iar alegătorilor pentru mobilizarea şi participarea în număr atât de mare, la vot. În acest fel, cred că am arătat că nouă, românilor, ne pasă de viitorul nostru şi al copiilor noştri”, a spus Popovici.

Referitor la eurodeputații PMP în Parlamentul European, Ionuț Popovici vorbește despre doi europarlamentari de nădejde, liderul partidului, Eugen Tomac, şi Traian Băsescu, fostul preşedinte al României. „Doi luptători pentru ca românii să se simtă europeni indiferent unde se află, pentru a elimina diferenţele dintre salariaţii Uniunii Europene, pentru a mări subvenţiile pentru agricultorii români, în fapt, pentru o politică agricolă comună, pentru o Românie în spaţiul Schengen, dar şi pentru o Românie unită cu Republica Moldova”, a asigurat președintele PMP Caraș-Severin.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)