PMP Caraș-Severin merge la București cu lista de candidați pentru alegerile locale din vară. Ionuț Popovici promite surprize!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Oameni competitivi, pregătiți de luptă. Asta promite Partidul Mișcarea Populară pentru alegerile locale din această vară. Numai președinții de organizații incompetenți nu vor reuși să ofere astfel de candidați, este de părere președintele PMP, Eugen Tomac. Ce pregătește pe plan local Ionuț Popovici?

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară va avea loc vineri, 17 ianuarie, la București. În cadrul întâlnirii se va discuta despre candidații cărora partidul le va acorda încredere pentru alegerile locale din vară.

„Noi am cerut deja colegilor să vină la această ședință cu mai multe propuneri. Numele vor fi anunțate după ce vor fi validate, cel puțin candidații pentru primăriile municipii reședință de județ vor fi validați de conducerea națională. Pentru că ne interesează nu doar să venim cu un candidat, ci să avem oameni capabili să comunice bine, să convingă și să facă față dezbaterilor cu ceilalți competitori.”, a anunțat, la Reșița, președintele Eugen Tomac.

Unul dintre dezideratele PMP se referă la alegerea primarilor în două tururi. În primul dintre ele, fiecare partid va avea propriul candidat, iar în funcție de rezultate, în al doilea tur PMP „îl va susține pe cel mai bun”, după cum spune Eugen Tomac.

Președintele Partidului Mișcarea Populară se arată încrezător că viitorii candidați vor tinde spre rezultatul scontat, de peste 10%. „Unde președinții nu vor fi în stare să găsească asemenea candidați, înseamnă că avem o problemă în organizație și vom lua măsuri.”, promite Tomac. În Caraș-Severin nu vor fi probleme, consideră liderul filialei, Ionuț Popovici. „Orice președinte de organizație își dorește obținerea unui rezultat peste targetul partidului. Noi intrăm în competiția electorală să o câștigăm.”, ne-a precizat acesta.

Eugen Tomac susține că nu va exista nicio localitate fără candidat sau o alianță în care să fie și PMP implicat, iar toate localitățile vor avea liste pentru consiliile locale. La acest capitol, pentru județul Caraș-Severin, Ionuț Popovici este rezervat, dar promite surprize. „Numele vor fi anunțate la momentul potrivit”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/