Plujar vrea Caraș-Severinul pentru toți, nu pentru hoți! Toma, niciun cartier al Reșiței fără canalizare!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Alianța 2020 USR – Plus și-a lansat candidații pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin și pentru funcția de primar al municipiului Reșița, liderii celor două partide urmând să intre în competiția electorală din 27 septembrie.

Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, țintește șefia administrației județene, urmând să-i aibă contracandidați pe social-democratul Silviu Hurduzeu, pe liberalul Romeo Dunca și pe Ionuț Popovici, reprezentantul PMP. Putem schimba CarașSeverinul, stradă cu stradă, sat cu sat, oraș cu oraș! Ne dorim un CarașSeverin pentru toți, nu pentru hoți, a anunțat Plujar din parcul de locomotive al Reșiței, locul ales pentru lansarea celor două candidaturi. Nu am stat deoparte în cei patru ani, am fost la protestele pe OUG 13, am inițiat proiectul „Fără penali în funcții publice, pentru care am strâns peste 8.000 de semnături”.

Tânărul Andrei Plujar a vorbit și despre masacrul pădurilor din Caraș-Severin, amintind aici de demersurile parlamentarului Mihai Goțiu. Un senator de Cluj a fost implicat mai mult decât parlamentarii noștri locali!”, a subliniat Plujar.

Ce-și propune să schimbe în Caraș-Severin?! În primul rând, vrea o administrație curată și profesionistă, fără penali, dar și fără pile și relații în Consiliul Județean. Și-ar dori totodată ca posturile în administrația publică să fie ocupare prin concursuri reale, nu trucate. Andrei Plujar spune că infrastructura rutieră județeană actuală e deficitară, că a fost prin județ și a văzut drumuri județene asfaltate pe hârtie, dar care în realitate n-au avut asfalt niciodată. Mai multe, liderul USR spune că unele indicatoare rutiere îi ghidează pe turiști pe drumuri impracticabile spre obiectivele turistice ale Banatului Montan. Dacă ar fi ales președinte al Consiliului Județean, Plujar ar insista pentru o legătura a Caraș-Severinului cu autostrada A6, materializată printr-un drum expres.

Daniel Toma își iubește orașul și pe lângă dezvoltarea lui și-a propus să oprească exodul tinerilor către alte orașe. Iar asta ar putea-o face din postura de primar, demnitate pentru care candidează împotriva lui Nelu Popa, singurul contracandidat anunțat până în acest moment. Liderul Plus a prezentat o listă lungă de dovezi ale nepăsării și jafului de care au avut parte Reșița în ultimii 30 de ani. „Reșița are nevoie de dezvoltare economică, putem salva ce încă mai avem, dar e nevoie de oameni pregătiți la nivel local și guvernamental pentru a atrage fonduri. Investițiile, dezvoltarea infrastructurii de business, reabilitarea infrastructurii de transport, regenerarea urbană în cartierele de blocuri, managementul deșeurilor, reabilitarea școlilor și nici un cartier fără alimentare cu apă și canalizare sunt principalele puncte ale programului meu prin care îmi doresc să schimbăm Reșița!” , a declarat Daniel Toma.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/