Plujar: Gașca PSD de baroni flămânzi vrea să pună mâna iar pe Consiliul Județean!

plujar andrei dreapta unita (2)
untitled design set 970x90 px

Andrei Plujar îi avertizează pe cărășeni înainte de a se prezenta la urne, în 9 iunie, asupra pericolului major ca PSD să preia din nou conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin!

Candidat al Alianței Dreapta Unită, tânărul politician cărășean, singurul dintre pretendenții la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin care n-a deținut vreodată această demnitate publică, are curajul să scoată la iveală adevăratele interese ale PSD. „Ion Mocioalcă a plecat din Parlament, într-un scaun foarte cald la Curtea de Conturi, dar nu s-a pensionat din postura de baron al județului Caraș-Severin. Să nu vindem gogoși că Ion Mocioalcă nu este implicat totalmente în aceste alegeri! Nu am niciun dubiu că PSD, în momentul de față, este condus sută la sută de Ion Mocioalcă. Doar nu crede cineva că este condus de Silviu Hurduzeu! El nu este capabil să conducă, Silviu Hurduzeu este condus de Ion Mocioalcă și de gașcă de baroni flămânzi care au astăzi firme în insolvență și în faliment și vor să pună din nou mâna pe Consiliul Județean, pentru a căpușa din nou și pentru a stoarce fiecare bănuț din bani publici.”, a tras semnalul de alarmă Andrei Plujar.

După 4 ani de secetă, 4 ani în care au avut interzis la contracte cu Consiliul Județean Caraș-Severin, firmele de casă ale PSD au neapărat nevoie ca Silviu Hurduzeu să deschidă din nou robinetul la bani. „Asta e problema cea mai mare a PSD-ului. Sunt dispuși să facă orice să cumpere primari, să facă trafic de influență ca să vină acești primari în tabăra lor, orice doar să ajungă din nou la butoane și la robinet. La banii județului!”, a mai afirmat candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

banner 1000 x 200 andrei plujar

( PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/