Plujar acuză PNL?! Păi USR s-a aliat cu AUR și PSD, moraliștii de acum sunt vinovați pentru criza guvernamentală!

50369925668 038be26797 c
banner publicitar

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, liberalul Daniel Surdu, îi închide gura președintelui USR Caraș-Severin după ce acesta criticase PNL că s-a aliat cu PSD.

„Am observat în ultima perioadă faptul că USR Caraș-Severin, în speță domnul Plujar, atacă mereu PNL. Am onoarea să fac parte dintr-un Guvern interimar, ajuns în această situație grea tocmai din cauza USR. Pentru memoria domnului în cauză, în data de 5 octombrie 2021, USR s-a aliat cu AUR și PSD, votând Moțiunea de Cenzură a PSD, moraliștii de acum fiind de fapt adevărata cauza a crizei guvernamentale, nu soluția de rezolvare a ei!”, a reacționat Surdu.

Secretarul de stat subliniază că Guvernul Cîțu, chiar interimar fiind, a aprobat alocarea a peste 310 milioane de lei, din Fondul de Rezervă Bugetară, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică, în sistem centralizat, a populației. Astfel, 31 de unități administrativ-teritoriale au primit bani pentru a nu ține populația în frig. Inclusiv pentru cei USR de la Brașov sau Timișoara!