Plouă cu amenzi în trafic! Cărășenii nu dau doi bani pe legile rutiere!

Șapte infracțiuni au fost depistate ieri de oamenii legii pe raza județului. Controalele au scos la iveală fapte ilegale care ar putea duce ușor la tragedii. Cărășenii, fie beți, fie fără permis sau cu mașini cu numere false, și-au turat în voie motoarele pe șoselele județene.

Lucrătorii din cadrul poliției din Anina au depistat ieri un șofer de 18 ani care conducea o autoutilitară. În urma verificărilor efectuate privind documentele autovehiculului nu s-a putut face dovada că autoturismul este înmatriculat ori că are drept de circulaţie în România.

În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de șofer pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Cu aceleași nereguli au fost depistați în trafic și alți doi șoferi în localitățile Marga și Obreja. Un șofer de 29 de ani și unul de 46 au fost prinși conducând autoturisme radiate din circulație și cu plăcuțe de înmatriculare false.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Un alt șofer a fost prea grăbit ieri pentru a-i băga în seamă pe polițiști. Pe raza comunei Berzovia tânărul de 19 ani din spatele volanului nu a oprit la semnalele oamenilor legii, fiind urmărit de aceștia până în comuna Vermeș

În portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 88 de cartuşe de ţigări netimbrate.

Cea mai gravă și periculoasă infracțiune depistată ieri pe drumurile din județ a fost comisă de un șofer de 39 de ani în localitatea Moldova Nouă. Acesta s-a urcat extrem de beat la volan, nefiind capabil nici măcar să sufle în fiolă. Tocmai de aceea, șoferul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/