Plecarea primarului Ișfan de la PNL la PSD, aberația lui Damian!

damian marius dunca romeo
untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca a aflat că deputatul Marius Damian bate câmpii că mai mulți primari PNL pleacă la PSD de răul șefului Consiliului Județean Caraș-Severin.

Romeo Dunca e liniștit. PSD ar arunca numai fumigene, primarii PNL despre care lansează zvonuri că ar urma să devină social-democrați dezmințindu-i personal presupusele trădări. Vehiculata trecere a Mihaelei Drăgilă, primărița de la Lăpușnicu Mare, e o noutate pentru șeful CJ, iar despărțirea primarului de la Zorlențu Mare de liberali i-a fost deja infirmată.

„Relația mea cu doamna Drăgilă nu s-a schimbat, este o relație normală. Eu nu am auzit că ar pleca la alt partid. Știu de aceste discuții în spațiul public vizavi de plecarea unor primari. Mi s-a confirmat că ceea ce se discută nu este real. Am fost sunat chiar personal de către primarul de la Zorlențu Mare, de domnul Ișfan, după acea emisiune de la Express de Banat în care domnul Damian a spus niște aberații. Eu nu știam că domnul Ișfan este în discuții să treacă la PSD. Domnul Ișfan a sunat și a spus că domnul Damian bate câmpii. Rămâne să vedem la alegerile viitoare, dar m-a asigurat că el este alături de Consiliul Județean.”, a comentat Romeo Dunca.