Planuri pentru un nou mare festival la Cluj-Napoca, realizat printr-o colaborare inedită

1000x100 resita 02

O colaborare mai puțin obișnuită, cea dintre clubul Elite Business Women și Organizația Studenților din Universitatea „Babeș Bolyai”, are ca scop strângerea de fonduri în vederea realizării celui mai mare festival studențesc din Cluj-Napoca, ba chiar din Transilvania. Evenimentul dedicat antreprenorilor va avea loc în 18 februarie.

UBB Fest ar fi cel mai mare dintre cele patru proiecte la activ ale studenților din OSUBB, o organizație universitară nonguvernamentală, pe lângă Caravana UBB, Sfertul Academic și Junior Summer University. Festivalul se va desfășura în perioada 6-15 mai și își propune să ofere tinerilor din Cluj-Napoca metode alternative, gratuite, de a-și petrece timpul liber prin activități ce țin de artă urbană, muzică, film, teatru, fotografie, dans, sport și așa mai departe.

publicitate online in ziar Express de Banat

În ajutorul studenților vine Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din România, cu peste 10.000 de membre, care, prin intermediul evenimentului ce va avea loc în 18 februarie, de la ora 18.00, la Showroom Seat, Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 223, va aduce speakeri excepționali. Aceștia vor împărtăși din experiențele lor și vor dezbate teme precum „Cum să îți dezvolți afacerea?” sau „Cum să îți crești valoarea pe piață și să te diferențiezi de ceilalți prin marketing?”.

Ca rezultat al unui concept pus la punct de către Bianca Tudor, antreprenor, fondator & CEO Elite Business Women & Elite Business Women Investment Fund, Advisory Board WomenInBusiness Danube Region – 9 țări din Europa, comunitatea va fi reprezentată de acum înainte de Mihaela Stoica, trainer certificat la SELLification – The Professional’s Selling Game, coach, teacher și speaker certificat la John Maxwell Team Romania, psihoterapeut la Asociația Psihoterapie Integrativă, manager la Cabana Claris și manager la SC Valber SRL.

publicitate tmc 640

„Am 25 de ani de antreprenoriat și vă invit să facem o comunitate în care să avem valori și energie. M-am reinventat tot timpul și sunt aici pentru voi, pentru orice. Mi-aș dori să facem o comunitate frumoasă și să împărțim aceleași dorințe mărețe. Să păstrăm legătura cât mai aproape de acum înainte. Vreau să creștem împreună și să ne dezvoltăm afacerile împreună!”, a declarat Mihaela Stoica.

Așadar, antreprenorii interesați atât să se dezvolte pe ei înșiși, cât și să ajute la dezvoltarea unui festival dedicat tinerilor sunt așteptați să participe la evenimentul de networking cu tema „Strategii eficiente de marketing”. Participanții vor putea fi la curent cu noutăți din domeniul afacerilor, vor putea interacționa cu oameni care au aceeași viziune, care au înțeles și au trecut prin probleme și situații similare în business.

Express de Banat este partener media al evenimentului.

publicitate Timisoara banner maxagro