Planuri mari pentru Banat Girls! „Vrem în Liga I!”

Nou-înființata echipă de fotbal feminin ACS Banat Girls Reșița a parcurs o primă jumătate de sezon în Liga a II-a cu evoluții care îi dau speranțe pentru returul campionatului. Fetele din Banat au fost de neoprit pe teren propriu, unde și-au învins toate adversarele.

Pe terenul sintetic din Valea Domanului au căzut rând pe rând Venus Maramureș, Independența 2 Baia Mare și FC Onești, la scoruri care arată forța echipei antrenate de Daniel Amariei și Cosmin Șușman. În ultima parte a sezonului de toamnă s-a alăturat staff-ului tehnic și Lucian Tismănar. Echipa ACS Banat Girls a adunat puncte și din deplasare, în urma victoriilor cu Atletic Drobeta Turnu Severin și Vulpițele Galbene Roman.

„Țin să reamintesc suporterilor noștri că toate fetele de la noi din echipă au fost debutante și că au făcut o figură foarte frumoasă. Mulți nu ne-au dat nicio șansă în Liga a II-a, dar am terminat turul pe podium, cu șanse reale de promovare. La sfârșitul returului sperăm să ajungem cel puțin pe locul 2 și să promovăm. Le mulțumesc fetelor pentru acest tur minunat. Cu aceste fete minunate avem cele mai multe goluri marcate, 35, și cel mai bun golaveraj, +26. În plus, avem o medie de vârstă de 16 ani, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Viitorul sună bine, sperăm să atragem atenția și selecționerilor de la loturile de tineret. Avem 35 de goluri în șapte meciuri de campionat plus alte nouă goluri în cupă, din care fetele au fost eliminate de o echipă dintr-un eșalon superior! Pentru niște copile care au jucat pentru prima dată pe teren mare, un meci amical în luna august, este ceva ce pe noi ne bucură”, a spus antrenorul Daniel Amariei.

1000x100 casa brutarului

Rezultatele înregistrate de Banat Girls în turul campionatului: 6-0 cu Venus Maramureș (acasă), 2-0 cu Atletic Drobeta Turnu Severin (deplasare), 1-4 cu Atletic Onix Râmnicu Sărat (d), 2-3 cu Piroș Security (d), 9-1 cu Independența 2 Baia Mare (a), 2-1 cu Vulpițele Galbene Roman (d), 13-0 cu FC Onești (a).
La jumătatea întrecerii, ACS Banat Girls ocupă locul al treilea, cu 15 puncte, după Atletic Onix, cu 17 puncte, și Piroș Security, cu 16 puncte.