Plângere penală! Casarea unor mașini și utilaje vechi s-a lăsat cu reclamații la Poliția Lugoj

Directorul societății Meridian 22, economistul Florin Iovescu, s-a ales cu o plângere penală din partea Consiliului de Administrație, după ce mai multe utilaje au ajuns la fier vechi fără să fie casate conform procedurii.

Președintele Consiliului de Administrație al Meridian 22, Adrian Dimov, a precizat că procedura a fost deschisă pentru că nu s-a putut finaliza închiderea exercițiului financiar pe anul 2019, din cauza nerealizării inventarului aferent anului 2019 și a încălcărilor unor proceduri de către conducerea executivă. Inventarul a fost cu probleme, un exemplu fiind vânzarea de mijloace fixe fără a avea un proces-verbal de casare, aprobat de către Consiliul de Administrație.

„Este vorba despre mașini și utilaje. Noi am zis că aprobăm exercițiul financiar, doar cu aceste obiecțiuni și l-am transmis mai departe Primăriei Lugoj. De acolo, ni s-a spus să rezolvăm problema în cadrul societății.”, a declarat Adrian Dimov.

leader board 728 x 90 px

Plângerea a fost făcută împotriva directorului general, însă președintele Consiliului de Administrație precizează că nu este vorba de fraudă, doar de nerespectarea procedurii.

Banii încasați există, se regăsesc în contabilitate doar că, în opinia membrilor CA, utilajele trebuiau casate după o anumită procedură.