Singura șansă – voluntarii! Asociația Life-Lugoj30 caută tineri pentru întreținerea spațiilor verzi din curtea spitalului

Asociația Life-Lugoj30 face un apel în rândul lugojenilor pentru proiectul „Spațiul meu verde”, înregistrat luna trecută la evenimentul anual european #EuGreenWeek, devenind astfel parteneri cu Comisia Europeană alături de alte patru proiecte din România.

Programul este unul de voluntariat, adresat în special tinerilor, iar ca prim proiect, Asociația Life-Lugoj30 a decis să se ocupe timp de un an de spațiile verzi din curtea Spitalului Municipal Dr. „Teodor Andrei” din municipiu, care se întind pe o suprafață de 4 hectare.

„Indiferent ce circumstanțe, spitalul are nevoie tot timpul de un ajutor în îngrijirea spațiilor verzi și tu ne poți ajuta devenind voluntar. Dacă ne contactezi, îți putem trimite pe adresa de e-mail formularul de înscriere că voluntar în cadrul asociației sau poți veni oricând ne vom desfășura activitatea la spital dându-ne o mâna de ajutor. Pe perioada programului ne propunem cosirea ierbii și curățarea spațiilor de buruieni, construirea unui compostor mare din lemn, semănarea trifoiului pitic toamnă pentru a avea spații ușor de întreținut pe viitor”, transmit reprezentanții Life-Lugoj30.

Cei interesați pot solicita detalii pe pagina de Facebook Life-Lugoj30, la adresa de e-mail lifelugoj30@gmail.com sau telefonic la 0770/541792.