Plan Roșu de Intervenție în Caraș-Severin! Au fost anunțate 40-50 de victime!

Un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple și personal, o mașină de la descarcerare și o autospecială de stingere a incendiilor, opt ambulanțe și echipaje ale Poliției au plecat de urgență spre Buchin, la locul producerii unui grav accident rutier.

„Azi dimineață, în jurul orei 06.45, a avut loc un accident rutier pe DN 6, la ieșire din Buchin, între un autocar și un autotutism. Din primele informații, numărul victimelor părea să fie foarte mare, aproximativ 40-50 de victime. Având în vedere numărul mare de victime, pentru eficientizarea misiunii de salvare, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului”, au informat reprezentanții ISU „Semenic”.

Șoferul autoturismului a decedat, iar din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportați la Spitalul din Caransebeș, în stare de conștiență. Ceilalți pasageri au fost preluați de un alt autocar. În momentul de față, în zonă se circulă pe o singură bandă, iar polițiștii de la rutieră stabilesc împrejurările în care s-a produs accidentul.