Plajă amenajată din donații într-o comună cărășeană

Dorința de relaxare pe plajă este mare în această perioadă, însă riscurile i-au determinat pe unii să sară anul acesta peste vacanță. Într-o comună din Caraș-Severin însă a venit plaja la localnici. Cu șezlonguri și muzică mixată de DJ!

În ideea de a-i încuraja atât pe localnici, cât și pe vizitatori să profite de zilele cu soare care au mai rămas, dar și de frumusețea peisagistică pe care o oferă mediul rural, reprezentanții administrației publice locale din Sasca Montană au căutat să vină cu ceva ingenios, gata să capteze interesul tuturor, de la mic la mare. Astfel, cu sprijin din partea oamenilor de bine, în două localități din comună, Sasca Montană și Sasca Română, au fost amenajate două plaje, iubitorii relaxării beneficiind în plus de o atmosferă pe măsură, doi voluntari de pe raza UAT-ului luându-și în serios rolul de DJ.

„Am reușit să amenajăm două plaje la malul apei atât în Sasca Montană, cât și în Sasca Română. Cu sprijin din partea sponsorilor, acum avem șezlonguri, am cumpărat material pentru echiparea acestora, material pe care l-am dat unei croitorese să se ocupe de el. Avem de asemenea un sistem audio, ceea ce-nseamnă că, în weekend, doi tineri voluntari se ocupă cu întreținerea atmosferei. Comuna noastră este vizitată de turiști din toate colțurile țării, întrucât oamenii caută locații cât mai departe de aglomerația urbană. Din ce am putut observa, anul acesta se practică turismul rural, vizitatorii optând pentru zone cu zero cazuri de infectare. Din fericire, până în prezent nu am înregistrat niciun caz și sperăm ca situația în acest sens să nu aibă un alt deznodământ.”, a explicat edilul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean.

expresb 1000x100

Sursa foto principal: Facebook.

1000 x 200 gif