„Experiența administrativă, revenirea lui Sorin Grindeanu și umanitatea PSD-ului măresc șansele de câștig ale lui Silviu Hurduzeu”

Silviu Hurduzeu are câțiva ași în mânecă pe care ceilalți candidați la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin nu îi au. O spune unul dintre cei mai longevivi primari.

„Matematic vorbind, județul Caraș-Severin are mai mulți primari PSD în funcție decât Partidul Național Liberal. Chiar dacă, spre exemplu, la Reșița, oamenii îl vor susține pe actualul primar, Ioan Popa, să câștige încă un mandat la șefia instituției pe care o conduce, nu este o regulă ca aceștia să-i acorde votul încrederii și lui Romeo Dunca. Populația este extrem de supărată pe modul în care actuala guvernare a gestionat situația noului coronavirus. Unele măsuri luate, poate în pripă, dezastrul economic care va continua au contribuit la scăderea liberalilor în sondaje. E drept că în niciun partid nu există perfecțiune, însă PSD-ul a știu să fie uman, a știut să plece urechea la problemele cetățenilor. Acesta este primul avantaj cu care actualul președinte al CJ-ului pleacă în luptă.”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, primarul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean.

Mai mult decât atât, o altă bilă albă în privința candidaturii lui Silviu Hurduzeu este dată de revenirea în sânul familiei social-democrate a fostului premier, Sorin Grindeanu, resursa umană și o echipă bine coagulată jucând un rol definitoriu în bucătăria internă a oricărei formațiuni politice: „Întoarcerea lui Sorin Grindeanu ajută și ea, mai ales că vorbim despre un fost premier al României, domnul Grindeanu arătându-se dispus să meargă în teren, alături de oameni, pentru a le cunoaște problemele și pentru a încerca să găsească soluții.”, a mai completat edilul.

Cel mai mare avantaj însă în bătălia electorală a lui Silviu Hurduzeu rămâne de departe experiența în administrație: „Poate că Romeo Dunca a excelat în mediul de afaceri, dar cartea de vizită a actualului președinte al CJ CS rămâne experiența în administrație, ori între mediul de afaceri și administrație există o mare diferență. Lucrurile în administrație funcționează cu totul altfel.”, a mai ținut să precizeze șeful administrației publice locale din Sasca Montană, aflat la finalul celui de-al patrulea mandat.