Piromanul de la miezul nopții? Trei mașini incendiate într-un cartier din Lugoj

Momente de groază pentru proprietarii a trei autoturisme care au fost cuprinse de flăcări, la miezul nopții, în Cartierul J.C. Drăgan din Lugoj.

Pompierii au intervenit cu echipamentele din dotare pentru a opri flăcările și a securiza zona, iar inițial s-a crezut că focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la unul dintre autoturisme.

Câteva ore mai târziu, investigatorii au concluzionat că la mijloc a fost vorba de o mână criminală. Una dintre camerele de supraveghere din zonă a surprins imagini cu un bărbat care, în jurul orei 1.30, stropește cu un lichid inflamabil o mașină, apoi îi dă foc și dispare în noapte.

„În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, iar polițiștii vor urmări toate pistele pentru a încerca să depisteze persoana implicată în distrugere și incendiere, precum și motivul pentru care acesta a recurs la un asemenea gest. Oricine poate da informații care pot duce la identificarea bărbatului este rugat să sune la 112 sau la 0256 351 212”, informează reprezentanții IPJ Timiș.

Proprietarul mașinii aprinse de piroman este instructor auto, iar oamenii legii iau în calcul inclusiv varianta unei răzbunări.