Piroman la 23 de ani! Un grajd de animale din Verendin, mistuit de flăcări!

incendiere bricheta
promovare online Timisoara Casa Auto

Un grajd de animale din satul Verendin, comuna Luncavița, a fost mistuit de flăcări. Polițiștii au descoperit că incendiul a fost pus intenționat de un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate.

Alarma s-a dat azi-noapte, la ora 02.40. Polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați despre faptul că în localitatea Verendin a luat foc un grajd pentru animale. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au identificat proprietarului grajdului: un bărbat de 46 de ani, din Verendin.

Incendiul a fost lichidat de către pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, fără a se extinde la alte proprietăți și fără a fi înregistrate victime omenești, dar grajdul a fost distrus în totalitate.

Din cercetările efectuate ulterior, polițiștii au stabilit că o persoană necunoscută ar fi incendiat remorca cu baloți de paie aflată în fața grajdului, focul extinzându-se la un tractor agricol și apoi la grajdul în care se aflau unelte mecanice și o cabalină.

promovare banner maxagro

Polițiștii au continuat cercetările, în scurt timp identificând un bărbat de 23 de ani, din Verendin, bănuit că ar fi incendiat cu o brichetă remorca cu baloți de fân, de la care ar fi pornit incendiul.

Bărbatul a fost reținut astăzi pentru 24 de ore si a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

publicitate tmc 640