UPDATE. Picturi pe sticlă de Ziua Internațională a Dunării

În perioada 24-29 iunie, pasionaţii de pictură pe sticlă îşi vor putea testa talentul, dar şi imaginaţia în cadrul unui atelier de pictură pe sticlă cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Dunării.

Potrivit Casei de Cultură Moldova Nouă, „Dunărea în ochii tăi” va fi tema evenimentului coordonat de Gloria Iadranca Brăila, profesor de educaţie plastică în cadrul Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”. În sprijinul creativităţii, organizatorii vor pune la dispoziţia artiştilor toate materialele necesare.

Cei interesaţi de eveniment se pot înscrie fie personal, la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), fie virtual, printr-un mesaj lăsat pe adresa de Facebook a Casei de Cultură Moldova Nouă (https://www.facebook.com/CasaDeCulturaMoldovaNoua/?ref=br_rs).

Creaţiile rezultate în urma celor cinci zile de atelier vor putea fi admirate într-o expoziţie specială, într-o zi specială, 29 iunie 2018 – Ziua Internaţională a Dunării (29 iunie 1994 – 29 iunie 2018).

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Moldova Nouă, cu sprijinul Primăriei Moldova Nouă.

UPDATE, 23 iunie, ora 16.10

Organizatorii atelierului de pictură pe sticlă cu tema „Dunărea prin ochii tăi” au hotărât să facă următoarele modificări: perioada de desfășurare a atelierului: 25-29 iunie, începând cu ora 11.00; Bogdan Bobița Brăilă este artististul plastic care se va ocupa de coordonarea atelierului pe întreaga perioadă de desfășurare.

banner 1000 x 100 hd