Piața Romanilor, insula de verdeață din zona Traian, pusă la punct în urma solicitării timișorenilor

piata romanilor

Piața Romanilor, insula de verdeață din zona Traian, a fost reîmprospătată în urmă cu câteva zile la solicitarea cetățenilor. Astfel, angajații firmei de salubrizare au făcut curățenie în acest loc, dar și pe mai multe străzi învecinate.

Angajații firmei de salubrizare stradală Brantner au fost mobilizați, în ultimele zile, de către Primăria Timișoara pentru a interveni în mai multe zone ale orașului în care curățenia lăsa de dorit. Asta după ce timișorenii au făcut sesizări în acest sens. Printre locurile în care s-a intervenit se numără și Piața Romanilor, insula de verdeață din zona Traian.

Flancată de clădiri istorice, sub umbra coroanelor bogate de tei, piața în care se înalță turlele impunătoare ale Bisericii Romano-Catolice Millenium, a fost reîmprospătată zilele trecute. Străzi, trotuare, pavaje și vegetație spălate, curățenie binemeritată”, a informat Primăria Timișoara.

De asemenea, lucrătorii Brantner au desfășurat o acțiune de curățenie în zona Piețelor Romanilor și Traian și pe străzi învecinate. Au fost spălate și curățate pavajul Pieței Traian, Str. Dacilor, stațiile de tramvai și stația de taxi din apropiere.

Astfel de acțiuni au mai avut loc, tot în urma unor sesizări făcute de timișoreni, și pe platoul de vizavi de Gara de Nord, iar pe str. Ceferiștilor a fost lichidată o rampă de gunoi în care se aflau aproximativ 20 de tone de gunoi.

Vă reamintim adresele de colectare gratuită pentru deșeurile voluminoase, vegetale, din construcții, precum și resturile de polistiren și carton din ambalaje: Calea Torontalului, nr. 94, strada Avram Imbroane, nr. 70, Calea Moșniței, nr. 2-4 și Calea Chișodei, strada Mile Cărpenișan, nr. 3”, a transmis Primăria Timișoara.