Piața Hercules se reabilitează. Lucrările încep săptămâna viitoare

Proiectul de aproape 15,5 milioane de lei continuă la Băile Herculane cu pietruirea Pieței Hercules. Lucrările vor începe săptămâna viitoare, iar circulația se va desfășura pe un singur sens de mers.

Lucrările fac parte din amplul proiect „Conservarea şi Valorificarea Patrimoniului Natural şi construit pentru Dezvoltarea Turismului Balnear în staţiunea Băile Herculane“, finanţat prin Programul Operaţional Regional POR 2014 – 2020, axa 7.1., investiţii infrastructură de turism.

După întâlnirea avută cu proiectantul, constructorul și dirigintele de șantier când a fost efectuată faza determinantă privind gradul de compactare a stratului de balastru, s-a decis începerea de către constructor a lucrărilor de pietruire a Pieței Hercules începând de săptămâna viitoare. Aceată operațiune se va executa inițial pe un singur sens pentru a nu bloca circulația autovehiculelor în zonă”, informează reprezentanții Primăriei Băile Herculane.

Pe lângă Piața Hercules proiectul mai cuprinde reabilitarea Parcului Vicol, Pieţei 1 Mai şi cele trei poduri de la Pecinişca, stadion şi Hotelul Geta.