Piața Gugulanilor din Caransebeș rămâne mărul discordiei în Consiliul Local. Pesediștii cer explicații pentru sume exagerate cheltuite lunar

Consilierii locali social-democrați nu au fost mulțumiți de informarea oferită de către Serviciul Piața Gugulanilor din Caransebeș la recenta ședință de lucru. „Pentru ședința viitoare să fie una mai detaliată!”.

Piața Gugulanilor este ținta mai multor atacuri din parte PSD Caransebeș, după ce a fost mult timp subiect de discuție și în Comitetul Local pentru Situații de Urgență în starea de urgență, până ce a fost redeschisă în totalitate.

Consilierul Gavrilă Ardelean a atacat constant în ultimele luni conducerea Pieței Gugulanilor acuzând-o de practici ilegale, începând cu închiriatul meselor către comercianți. Consilierul PSD a solicitat un raport financiar contabil din partea conducerii pieței, care însă nu a fost satisfăcător, din punctul său de vedere.

leader board 728 x 90 px

Informarea asta nu este concludentă. Am înțeles care este bugetul de salarii pentru primele luni ale anului, dar la fiecare lună apare rubrica bunuri/servicii cu sume impresionante, ba de 37.331 lei, ba de 48.325 lei, pentru ce sunt banii ăștia? Pe ce se cheltuie, ce sunt «bunuri și servicii»? Să ne spună ea cum încasează pe aceeași masă de două ori banii!”, a menționat Gavrilă Ardelean.

Pentru că nu a fost prezent în sala de ședințe niciun reprezentat ai pieței, ca să poată da lămuriri, viceprimarul Marius Isac l-a oprit pe consilierul PSD spunând că va solicita conducerii Serviciului Piața Gugulanilor o situație financiară detaliată pe capitole de venituri și cheltuieli.