Piața de droguri din Arad și Timiș, văduvită de 3,5 kg de cannabis!

Săptămâna aceasta, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată. Aceștia comercializau drogurile în județele Arad și Timiș, informează DIICOT.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații N.S.I, L.A.S. și M.D. au achiziționat cantități importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Arad și pe raza județului Timiș, obținând astfel importante beneficii materiale. În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, inculpații au fost surprinși în timp ce vindeau cantitățile de 1 kilogram de cannabis și 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20000 lei, respectiv 1510 grame cannabis și 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro”, detaliază DIICOT într-un comunicat de presă.

La data de 5 mai, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Arad și Timișoara, ocazie cu care au fost identificate și ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 lei. O zi mai târziu, în 6 mai, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Tehnic și Criminalistic D.I.I.C.O.T. și IPJ Timișoara.

banner 970 x 250