UPDATE. Traficanţii de droguri arestaţi la domiciliu!

explo 1000x200

Poliţiştii specializaţi în combaterea crimei organizate şi procurorii DIICOT Caraş-Severin au destructurat o reţea care distribuia droguri la un număr record de consumatori.

Astăzi, ora 14.30

Bona, Jurca, Ebetiuc şi Ştefan au primit mandate de arest preventiv la domiciliu valabile pentru următoarele 30 de zile.

Astăzi, ora 13.05

Cei patru tineri propuşi Tribunalului Caraş-Severin pentru arest la domiciliu sunt: Daniel Ion Bona – Mura, Adrian Mihai Jurca, Adrian Cosmin Ebetiuc şi Alexandru Daniel Ştefan.

Astăzi, ora 11.50

Procurorii DIICOT i-au prezentat Tribunalului Caraş-Severin pe toţi cei patru tineri reţinuţi ieri cu propunere de arest la domiciliu, măsură preventivă prevăzută în noul Cod Penal.

Astăzi, ora 8.00

În municipiul de pe Timiş şi Sebeş, dar şi în localităţile învecinate, se consumă droguri într-o veselie. Nu sunt simple speculaţii, ci concluzii la care au ajuns oamenii legii după ce au destructurat un nou grup infracţional care vindea vise tinerilor. Gruparea anihilată în urma descinderilor de ieri se ocupa cu comercializarea de cannabis şi etnobotanice şi a impresionat anchetatorii prin numărul mare de clienţi pe care îi avea şi prin modul în care plasau drogurile. Era deja de notorietate faptul că pe raza municipiului există câteva persoane implicate în traficul de droguri, astfel că oricine îşi dorea „ceva tare” de fumat nu trebuia decât să meargă la unul dintre membrii grupării. Drogurile se vindeau ca pâinea caldă, la uşa traficanţilor ajungând zeci, poate chiar peste o sută de clienţi.

În urma audierilor de ieri de la sediul DIICOT, procurorii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore unui număr de patru tineri, consideraţi liderii reţelei, iar astăzi au toate şansele să ajungă în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

 

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV: Descinderi la traficanţii de droguri din Caransebeş. Vezi aici detalii despre acţiunea procurorilor de la Crimă Organizată!

banner 970 x 250