Petreceți noaptea dintre ani într-o atmosferă boemă, la Hotel Versay!

versay iarna
timisoara capitala 2023

Eleganță și rafinament, într-un cadru de poveste în inima stațiunii Băile Herculane. La Hotel Versay sărbătorile de iarnă au miros de boem și bun gust.

Doar o lună jumătate ne mai desparte de cel mai așteptat moment al anului, când orologiul bate spre 2024, iar ușile hotelului Versay se deschid pentru a trece pragul spre o lume boemă, desprinsă parcă din vechile cărți poștale ale stațiunii, unde figuri emblematice ale istoriei se plimbau nestingherite pe străzile din celebra stațiune de pe Valea Cernei.

Clădirea monument, cu cele 4 stele ale sale, strălucește și la propriu și la figurat și atrage turiști de pe tot mapamondul, dornici să descopere luxul readus la viață de către actualii proprietari. Construită după anul 1875, purtând numele de Hotel Ștefania, iar ulterior Hotel Traian, în perioada unui bun administrator al stațiunii- Carol Tatartzy, clădirea a avut șansa să renască majestos, iar acum, strălucirea și bunul gust au transformat-o în una dintre cele mai râvnite locații de pe Valea Cernei.

Monumentul istoric s-a redeschis în 2019, complet renovat, sub numele de Hotel Versay și a venit la pachet și cu Ștrandul Termal Versay, care o face destinația perfectă pentru oricine își dorește să petreacă câteva zile în Băile Herculane. Dacă vara fugi în inima stațiunii pentru a te bucura de răcoarea din zonă, iarna peisajul întrece orice imaginație, iar când zilele de sărbătoare le petreci și într-o locație de top, cadoul pentru tine și familia ta depășește așteptările.

hotel versay restaurant

Atunci când treci pragul hotelului, situat în parcul din centrul istoric al stațiunii Băile Herculane, chiar pe malul Cernei, ce te frapează încă de la început este intrarea pe o ușă somptuoasă, caracteristică intrării într-un palat, dar și superbul candelabru de la intrare care îți dă senzația că te-ai întors în timp. Faptul că hotelul este atât de bine poziționat, chiar pe malul Cernei, turiștii se pot bucura de liniște și relaxare și de o încântare să ascultați susurul apei, mai ales dacă solicitați camera cu fereastră spre Cerna.

Este un hotel cu 4 stele care strălucesc, fiind un boutique hotel cu un număr nu foarte mare de camere – 23 de camere duble (matrimoniale și twin), două camere single și două apartamente – mult mai ușor de administrat și unde atenția la detalii face diferența. Are în dotare restaurant, bar, terasă de vară, centru spa, sală de conferințe (40 de locuri) și lift, deși are doar două nivele și demisol.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

hotel versay 78

Renovarea clădirii s-a făcut cu materiale de cea mai bună calitate, iar asta o dovedesc atât finisajele interioare și exterioare, care sunt deosebite, cât și detaliile din întreg interiorul decorat cu foarte mult bun gust și cu foarte mare atenție la detalii.

„Întotdeauna am iubit eleganța și bunul gust, iar Băile Herculane au acest miros, al boemului, al frumosului, iar perioada sărbătorilor este de vis. Încercăm să ne răsfățăm clienții prin toată calitatea serviciilor, dar și a întregului pachet ce Versay îl reprezintă, semn că de când am deschis gradul de ocupare este mereu 100%, lucru la care ne așteptăm și în acest an de Revelion, când oferim un pachet de trei zile, cu pensiune completă, masă festivă și acces gratuit la zona de relaxare. ”, a declarat Vera Gherga, unul dintre administratorii hotelului.

Prin urmare, dacă v-ați decis ca trecerea dintre ani să o petreceți în stațiunea de pe Valea Cernei, profitați din plin de pachetul de Revelion pe care hotelul Versay îl pune la dispoziția turiștilor.

Informații și rezervări:
☎ 0770969621 | 0355429098
📧 rezervari@hotel-versay.ro

 

untitled design set 970x90 px