Petreceri cu multe stele în oaza de liniște și relaxare de pe Valea Cernei

Nu există loc pentru lăutari și cârciumari! Pretenții, lux și petreceri exclusiviste, toate dedicate bunului simț și turismului de calitate!

Faptul că turismul românesc reprezintă pentru mulți oferte low cost și petreceri interminabile în cârciumele de pe marginea drumului nu înseamnă că de câțiva ani încoace gusturile conaționalilor nu s-au rafinat și în acest domeniu. Oamenii caută eleganță, respect pentru consumator și calitate. Într-un cuvânt: lux. Și dacă piața o cere, operatorul de turism s-a „maturizat” și el și pe modelul marilor resorturi din străinătate, România se poate mândri și ea acum cu unități hoteliere de 4, chiar de 5 stele, locații cu pretenții ale căror servicii satisfac gusturile și dorințele turiștilor.

Grand Hotel Minerva din Băile Herculane, elevul conștiincios de pe Valea Cernei, a luat 10 la acest examen în domeniul turismului. Premiile nu au contenit să vină, mândrindu-se astfel cu un loc de cinste printre cele mai frumoase 20 de centre spa din lume, cu locul întâi la secțiunea „Hotel Opening of the Year 2018” și cu o prezență lăudabilă în celebrul blog turistic Spa it Girl

Vara lui 2019 – sejur de poveste la Grand Hotel Minerva!

Unitatea, încorporată în grupul Solarex, cu o capacitate de 200 de camere, centru spa și bază de tratament – Balneo Minerva, unde apa cu sulf din stațiune face minuni în tratamentele aplicate, a pregătit oaspeților săi încă o surpriză prin deschiderea terasei de vară. Turiștii pot de acum să se bucure în fiecare zi, începând cu ora 19.00, de muzică live de cea mai bună calitate, o selecție de băuturi fine și un cadru natural feeric. Pe tărâmul de legendă a lui Hercule, facilitățile și dotările resortului funcționează ca un magnet pentru sutele de turiști din țară și străinătate care îi trec zilnic pragul.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

„Nu ai cum să nu observi o schimbare majoră atât în privința dotărilor care te lasă cu gura căscată chiar de la intrare, cât și în ceea ce privește serviciile. De la fetele drăguțe și extrem de amabile ce te întâmpină cu zâmbetul pe buze, la ospătarii din restaurant și până la personalul din zona de tratament. De fapt, așa ar trebui să fie. Asta înseamnă excelență în turism și pe modelul acesta ar trebui să funcționeze cu toții, dacă vrem să ne simțim și să trăim bine.”, spune unul dintre turiștii prezenți în aceste zile la Minerva.

Cireașa de pe tort mult așteptată de cei tineri o reprezintă inaugurarea clubului GHM, care își va deschide porțile în toamna acestui an, după cum susțin managerii hotelului

„Va fi un spațiu intim pe care urmează să-l oferim oaspeților noștri ca extra-serviciu, o zonă pentru agrement unde invitații să petreacă până dimineață, mai ales că nu există o astfel de locație în stațiune. Noi ne dorim să avem invitați de marcă, să fie evenimente de anvergură în stilul Grand Hotel Minerva, gândit și ca un spațiu pentru clienții corporate care solicită astfel de spații pentru distracții. Intenționăm ca petrecerile noastre să fie de fiecare dată cu tematică, band-uri, show-uri de cabaret sau invitați de stand-up comedy, într-un cuvânt, diversitate chiar și în distracție.”, a declarat Cătălina Iovan, directorul de marketing al complexului hotelier.