Petrecere cu patru stele la Zilele Oraviței 2018 [FOTO/VIDEO]

picnic iulius1000x100

Și anul acesta, Primăria Oravița a reușit să transforme Zilele Orașului într-o provocare pentru locuitori care, evident, nu au putut rămâne în case și s-au adunat pe platoul din fața gării pentru două seri memorabile.

Vineri pe scenă au urcat și cântat în cinstea Sfântului Ilie, ocrotitorul Oraviței, ansambluri și soliști de muzică populară renumiți și iubiți din întreg Banatul. Fiica Văii Carașului, Andreea Miroșu, și Georgiana Vița au fost îndelung aplaudate și apreciate la spectacolul de vineri seara.

A doua zi, sâmbătă, pe scena din fața primei gări românești au urcat patru stele ale muzicii românești, artiști cunoscuți și cu foarte mulți fani, inclusiv la Oravița. Killa Fonic a deschis petrecerea și, deși pentru unii numele său nu are o mare rezonanță, orăvițenii au cântat alături de el și îi cunoșteau versurile fiecărei piese, fapt care l-a făcut să coboare de mai multe ori de pe scenă și să se piardă în marea de orăvițeni veniți la concert.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157693560516430″]

A urmat recitalul Andreei Bănică, și ea extrem de bine primită la Oravița, care alături de Alex, saxofonistul ce o însoțea și de cele patru dansatoare ale sale au reușit un show de poveste. Dacă diva nu a coborât în public, Andreea Bănică a ales de mai multe ori să cheme publicul alături de ea, pe scenă și chiar a făcut live-uri pe Facebook sau Instagram de pe scenă și cu publicul de la Oravița.

Maximilian a fost cel care a continuat show-ul de la Oravița, și el reușind să cânte împreună cu orăvițenii, care au dat dovadă că și lui îi cunosc foarte bine piesele, pregătind atmosfera pentru urcarea pe scenă a trupei Cargo, de departe cel mai așteptat moment al petrecerii de sâmbătă seara.

Și pentru că au fost Zilele Orașului, Primăria Oravița a avut grijă ca în zonă să fie și diverse locuri de joacă pentru copii, tobogane gonflabile, plimbări cu trenulețul, dar și mai multe standuri cu produse și bucate tradiționale care sunt, de altfel, nelipsite de la asemenea manifestări.