Petiție online pentru demiterea primarului! Câțiva lugojeni s-au supărat pe șeful administrației locale și îl vor plecat din Primărie

claudiu buciu

O asociație nou apărută din Lugoj, care militează pentru apărarea drepturilor omului, a inițiat o petiție online pentru demiterea primarului Claudiu Buciu. Mișcarea Națională Pentru Apărarea Drepturilor Omului intenționează să strângă 10.000 de semnături necesare demarării unui referendum pentru demiterea primarului. Asociația respectivă îl acuză pe actualul primar al municipiului Lugoj de minciună, ipocrizie, fals, rea credință, cheltuirea nesăbuită a banului public și de faptul că este demolator.

„Pentru demararea acestui referendum sunt necesare aproximativ 10.000 de semnături. Greu, dar nu imposibil. Cetățenii responsabili ai Municipiului Lugoj se pot manifesta în mod legal pentru apărarea drepturilor și intereselor proprii, grav afectate de primarul Alexandru Claudiu Buciu, care a mințit în campania electorală cetățenii de buna-credință”, arată inițiatorii.

Primarul Claudiu Buciu spune că nu cunoaște asociația care semnează, dar cel mai probabil este aceiași care a fost evacuată din sediul Primăriei Lugoj.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Nu știu dacă există asociația aceasta care a inițiat petiția. E o inițiativă cetățenească, eu le doresc succes. Se plictisesc probabil. Dacă au fost dați afară din Primăria Lugoj, și-au pierdut contractele cu Primăria, normal să facă și ei ceva. De ce nu au făcut o petiție la fel când s-a inaugurat SPA-ul sau stația de epurare? Cei care stăteau pe aici, prin primărie, gratis, de 30 de ani, e normal să fie nemulțumiți. Era bun primarul care îi ținea gratis, fără să plătească chirie, curent și altele. Și atâția alții, consilieri care aveau spații închiriate de la Meridian, făceau afaceri cu Meridianul, acum suferă. Unii suferă chiar de foame că nu mai au contracte cu statul”, a declarat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Asociația respectivă are până acum adunate aproape 60 de semnături.

banner 970 x 250