Peste 8 milioane de euro alocate în Lugoj pentru condiții de deplasare mai bune

Municipalitatea lugojeană are un nou proiect validat din partea ADR Vest în valoare de 8,6 milioane de euro pentru amenajarea, modernizarea și construirea de piste de biciclete și zone pietonale.

Autoritățile lugojene au primit rezultatul evaluării tehnice și financiare a proiectului „Îmbunătățirea condițiilor de deplasare pentru pietoni și bicicliști în Municipiul Lugoj, prin amenajarea, modernizarea și construirea de piste de biciclete și zone pietonale”.

Proiectul este declarat acceptat ca urmare a parcurgerii etapei de evaluare tehnică și financiară, și notării cu DA la toate criteriile și subcriteriile, notifică Agenţia pentru Dezvoltare Regională, Regiunea Vest.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Proiectul presupune: realizarea a 25,8 km de piste de biciclete, de pe strada Ep. Dr. Ion Bălan, Bucegi, Buziașului, Caraiman, Caransebeșului, Cloșca, Crișan, Făgetului, Gheorghe Doja, Horia, A.Mocioni, N. Titulescu, Padeșului, Plopilor, Timișorii, Ștrandului, Tapiei, Țesătorilor, Timotei Popovici, şi până pe strada V.V. Delamarina; continuarea amenajării Străzii Mocioni, pe Tronsonul cuprins între Strada Traian Grozăvescu și Gara CFR, ceea ce înseamnă reabilitarea părţii a doua a centrului municipiului. Tot în acest proiect mai intră şi înființarea de stații de închiriere bicilete.

Valoarea totală a proiectului este de peste 43.310.691,57 RON , adică 8,6 milioane de Euro.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/