Aplicația Tranzy funcționează bine în Timișoara

panouri digitale statii stpt timisoara

Timișorenii au la dispoziție aplicația Tranzy cu date în timp real despre transportul în comun. STPT acuză dezinformare publică și transmite că întreg sistemul funcționează fără probleme.

„Aplicația Tranzy a funcționat fără sincope de la lansarea în Timișoara și, contrar celor afirmate în articol, a funcționat și în data de 27 iunie,  dovadă fiind pozele alăturate care atestă atât functionabilitatea aplicației, cât și a panourilor de informare din stațiile STPT. Este important de menționat că dispeceratul STPT a fost operațional și a oferit informații actualizate în permanență. Supraaglomerarea temporară a liniei de dispecerat nu reflectă lipsa de comunicare, ci mai degrabă interesul crescut al cetățenilor pentru serviciile noastre”, a transmis STPT.

Reprezentanții STPT vin cu aceste lămuriri după ce, în presa locală a apărut articolul „Tranzy, aplicația ,<<minune>> a STPT, a capotat, iar noile superecrane se coc la soare”.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Solicităm respectuos redacției să verifice informațiile înainte de publicare și să pună la dispoziția cititorilor fotografii reale pentru a evita dezinformarea și panica nejustificată în rândul cetățenilor. Suntem dedicați în a oferi servicii de calitate și vom continua să îmbunătățim constant activitatea noastră pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor serviciului de transport public local”, încheie STPT.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/