Peste 8.000.000 de lei intră în bugetul comunei Turnu Ruieni, bani destinați extinderii canalizării

Primarul comunei Turnu Ruieni a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție, de pe urma căreia vor beneficia în special locuitorii comunei de la poalele Muntelui Mic.

Este al treilea contract pe programul Guvernamental PNDL II semnat de Mihai Mărălescu valoarea lui fiind de 8,5 milioane de lei.

Este vorba de extindere sistem de canalizare și realizare racorduri în comuna Turnu-Ruieni, care presupune execuția de lucrări pe o suprafață de 5.290 metri liniari pentru introducerea de țevi de colectoare de canalizare, cu 1270 de racorduri ale consumatorilor la rețeaua publică de canalizare în 4 localități din comună, utilaje și dotări. Vor fi efectuate terasamente rețea de canalizare, desfaceri și refaceri sistem rutier, introduse rețele de canalizare, stație de pompare, traversări de drumuri, montare instalație electrică de forță.

Reamintim că administrația publică din Turnu Ruieni are aprobate în prezent 10 proiecte cu finanțare europeană și Guvernamentală cu o valoare care depășește 50 de milioane de lei.