Peste 70.000 de lei pentru bolnavii de cancer în cadrul cursei Timotion! Ce îmbunătățiri vor fi aduse Centrului Oncohelp?

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Pacienții bolnavi de cancer, internați în regim de spitalizare continuă, vor beneficia de condiții îmbunătățite, ca urmare a participării Asociației OncoHelp la cursa Timotion 2019.

Pacienților bolnavi de cancer ai Centrului de Oncologie Oncohelp li se va înlocui mobilierul de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice cu 3 funcțiuni, saltele impermeabile și noptiere. În urma participării la cursa Timotion, s-a adunat suma totală de peste 70.000 de lei, la succesul adunării fondurilor pentru acest proiect contribuind cei 5 ambasadori și cei 9 campioni ai Asociației OncoHelp, precum și cei 720 de donatori.

Până acum, au fost achiziționate 18 seturi de mobilier de spital și se încearcă asigurarea bugetului necesar pentru achiziționarea restului mobilierului, în vederea dotării complete a spitalului, adică încă 113 seturi, în valoare de aproximativ 376.000 de lei.

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara, împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală prin sprijinirea și implicarea în proiecte în folosul comunității, precum și prin adoptarea unui stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.