Peste 4 milioane de lei se investesc în străzi la Oțelu Roșu

La Oțelu Roșu este cuprinsă în bugetul pe acest an asfaltarea unui număr de 14 străzi. Și, cel mai important, spune primarul Luca Mălăiescu, din cele 14 se vor repara străzile Castanilor și Traian. Pentru această investiție, consilierii locali au aprobat deja întocmirea documentației tehnice.

Unul dintre consilieri a atras atenția asupra străzii Traian în ședința de Consiliu Local, spunând că are nevoie de reparații, mai ales după ieșirea din iarnă: „Credeți-mă că, dacă ar fi să mă bucur de ceva anume acum, este pentru strada Traian “.


„Din cele 14 străzi care vor fi reabilitate și asfaltate în perioada următoare, cel mai mult mă bucur de Traian și Castanilor. De câte ori am mers acolo, au ieșit oamenii și mi-au spus că niciodată eu nu le-am făcut nimic acolo și sunt uitați de lume. Și să știți că au dreptate oamenii! Le transmit că străzile sunt cuprinse în bugetul nostru de investiții și fac tot posibilul ca să pot duce prima dată utilajele acolo”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Investiția pentru reabilitarea străzilor cuprinse în planul Primăriei Oțelu Roșu pentru 2019 este de 4,3 milioane de lei, a mai precizat edilul orașului de pe Bistra.