Peste 30 de metri cubi de lemn confiscat la Soceni

trafic lemne cs
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii au stat ieri cu ochii pe transportatorii de lemne. Au fost oprite mai multe autoutilitare în localitatea Soceni, iar sancțiunile nu au întârziat să apară.

În urma activităților desfășurate pentru verificarea respectării legislației silvice, polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița au aplicat ieri două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 de lei și au dispus confiscarea a peste 30 de metri cubi de material lemnos.

În jurul orei 18.00, polițiștii au oprit pentru control pe DN 58, în localitatea Soceni, o autoutilitară încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat din Băuțar, care se deplasa în direcția Caransebeș. La control s-a stabilit că transportatorul profesionist nu a respectat obligația de a avea receptorul GPS activ pe toată perioada transportului până la destinație. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.000 de lei.

Tot ieri, la ora 18.50, polițiștii au oprit pentru control, în localitatea Soceni, o altă autoutilitară încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat din județul Hunedoara, în cazul căreia s-a stabilit că transportatorul nu a pornit transportul în aplicația SUMAL 2.0 Avize de la locul de emitere a avizului de însoțire, prin apăsarea butonului «START TRANSPORT», operație evidențiată în aplicația SUMAL 2.0 Avize. Transportatorul a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea, s-a dispus confiscarea a 30,67 de metri cubi de material lemnos de diferite esențe, în valoare de aproximativ 17.000 de lei, și predarea în custodie reprezentanților Ocolului Silvic.

Polițiștii cărășeni continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/