Peste 3.800 de cereri pentru dispozitive medicale, depuse în Timiș! CJAS anunță că au fost acoperite toate solicitările

untitled design set 970x90 px

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș a finanțat toate solicitările pentru dispozitive medicale, aflate pe lista de așteptare, iar beneficiarii le pot ridica de la furnizori.

De la începutul anului, au fost depuse 3.805 cereri de procurare a diverselor dispozitive medicale, a căror valoare este de aproape șase milioane de lei. CJAS anunță că au fost acoperite toate solicitările.

„În acest moment, la capitolul dispozitive medicale, pentru a veni în sprijinul asiguraților noștri, am emis decizii pentru toate solicitările depuse de la începutul anului. Am reușit astfel să acoperim cereri de dispozitive medicale pentru toți asigurații care au solicitat. Pentru stomii, incontinență urinară și concentratoare de oxigen, deciziile se eliberează în timp foarte scurt deoarece sunt considerate urgențe și se rezolvă cu prioritate. Precizez că pentru procurarea unui dispozitiv medical, sunt necesare documente justificative eliberate de medicul specialist sau după caz, medicul de familie”, a declarat Dr. Victor Dumitrașcu, Director General al CJAS Timiș.

Toate documentele necesare se găsesc pe site-ul instituției și se pot trimite atât online, pe adresa de e-mail – dispozitive@cjastm.ro, cât și prin intermediul poștei sau curierului, la adresa: strada Corbului nr. 4 Timișoara. Printre cele mai solicitate dispozitive au fost: protezele auditive, cristalin, mijloace de mers, proteze de membre și orteze.

publicitate ziar expresb 1000x100

Sursa foto: timisoreni.ro