Peste 250 kilograme de materiale pirotehnice, descoperite de polițiștii din Timiș în urma unor percheziții

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Locuințele mai multor persoane din Periam, Saravale și Tomnatic au fost percheziționate, miercuri, polițiștii având suspiciuni că acestea dețin și comercializează fără drept materiale pirotehnice. Trei bărbați au fost duși la audieri. 

Perchezițiile polițiștilor au vizat trei domicilii ale unor bărbați în vârstă de 58, 22, respectiv 21 de ani. În casele acestora erau adăpostite aproape 40 de mii de articole pirotehnice într-o cantitate de 256,7 kg. În cele trei locuințe, oamenii legii au găsit și 198 de cartușe cu țigări netimbrate și 166.000 de lei. Toată marfa și banii au fost confiscați.

„Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul a trei dosare penale, aflate în instrumentarea Poliției Orașului Sânnicolau Mare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice.”, se arată într-un comunicat al Poliției Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Cei trei bărbați suspecți au fost duși la audieri la sediul poliției pentru a lămuri autoritățile cu privire la proveniența bunurilor confiscate. Cercetările continuă, polițiștii având în vedere documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Foto: Poliția Română

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/