Peste 20 de posturi, scoase la concurs la Spitalul Militar Timișoara. Se caută, în special, asistente medicale și infirmiere

spitalul militar timisoara
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Spitalul Militar din Timișoara anunță că a scos la concurs 22 de posturi, care pot fi ocupate pe perioadă nedeterminată. Unitatea medicală are nevoie de asistente medicale, infirmiere, tehnicieni, brancardieri și îngrijitoare.

Persoanele care doresc să lucreze în sistemul sanitar și au calificarea necesară sunt așteptate să se înscrie la concursurile organizate de Spitalul Militar din Timișoara. Reprezentanții unității medicale anunță că organizează examen pentru ocuparea unui număr de 22 de posturi care pot fi ocupate pe perioadă nedeterminată.

Este vorba de 12 posturi de asistenți medicali, un post de tehnician de radiologie și imagistică licențiat, două posturi de brancardier, cinci posturi de infirmieră și două posturi de îngrijitoare. Data limită de depunere a dosarelor este 19 august, la ora 15.00.

În cazul posturilor de infirmiere și de brancardieri, acestea pot fi ocupate și de candidați care au minim zece clase, fiind acceptate la concurs și persoanele care nu au experiență.

Mai multe informații despre concursurile organizate de Spitalul Militar Timișoara sunt disponibile AICI!