Peste 20 de persoane au intrat în contact cu tânărul de 16 ani diagnosticat cu coronavirus!

stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Medicii de laborator de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara vor primi peste 20 de probe de la cei cu care tânărul de 16 ani a intrat în contact. Nu este vorba doar despre colegii de clasă.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș au recoltat astăzi 18 probe de la colegii de clasă ai pacientului internat la spitalul de la Pădurea Verde. Colegul de bancă al băiatului s-a prezentat din proprie inițiativă la spital. Autoritățile au anunțat că nu sunt singurele persoane cu care acesta a avut legătură până să fie diagnosticat.

„Este vorba și despre patru probe pentru persoanele de la unitatea unde a făcut practică și care i-au făcut instructaj de protecția muncii. O probă pentru asistenta medicală care i-a recoltat probe de sânge în vederea intrării elevului, în unitatea la care a făcut practică. Contacții tânărului sunt izolați la domiciliu și monitorizați de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș. Situația  a fost prezentată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, în cadrul căruia s-a prezentat și faptul că sunt suspendate, timp de 14 zile, cursurile de la clasa în care învață elevul de 16 ani. Totodată, s-a prezentat și faptul că starea pacienților internați la «Spitalul Victor Babeș» este buna”, au transmis reprezentanții DSP. 

publicitate ziar expresb 1000x100

Tot astăzi se vor recolta patru probe de la contacții apropiați ai primei paciente pozitive. În acest moment, la nivelul județului Timiș sunt izolate la domiciliu 544 persoane,

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/