Peste 20 de hectare de orz din Timiș, mistuite de flăcări

stiri agricole: incendiu langa Timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

A avut loc primul inendiu pe un teren agricol din Timiș din această varăm favorizat de căldură. Au ars 25 de hectare de orz.

Flăcările au izbucnit din cauza unor scântei. Focul s-a extins rapid și exista riscul să distrugă întreaga suprafață cultivată. „În această după-amiază, pompierii militari din cadrul Secției Sânnicolau Mare, sprijiniți de voluntarii din comuna Variaș, s-au mobilizat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un lan de orz în localitatea Variaș. Incendiul, care s-a produs în urma unor scântei mecanice de la un utilaj agricol, a cuprins 25 de hectare de cultură de orz. Pompierii au reușit să salveze restul suprafaței de cultură agricolă și terenurile învecinate, de peste 60 de hectare”, a transmis ISU Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii recomandă să supravegheați permanent culturile agricole, îndeosebi în perioadele cu temperaturi ridicate și să verificați regulat utilajele agricole pentru a preveni supraîncălzirea.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/