Peste 2.000 de locuri la buget la programele de studiu UVT pentru anul universitar 2020-2021

Universitatea de Vest din Timişoara a făcut publică lista locurilor finanțate de buget la toate facultățile aparținătoare pentru anul 2020-2021. Peste 2.000 de locuri sunt finanțate la ciclul licență, iar pentru ciclul de masterat, aproape 1.300. 

Vezi aici lista locurilor finanțate la fiecare facultate

Dintr-un total de peste 5.000 de locuri, fiecare dintre cele 11 facultăți din cadrul UVT au repartizat astfel numărul de locuri, ținând cont de locurile alocate specific pentru comunitatea romă, studenții din mediul rural și studenții din medii socio-economice defavorizate, pe care le-au inclus la număr.

1000x100 casa brutarului

CITEȘTE ȘI: UVT își așteaptă viitorii studenți. Înscrierile și admiterile vor fi exclusiv online. Media de la Bacalaureat va departaja studenții

CITEȘTE ȘI: Universitatea de Vest pornește admiterea online! Platforma este funcțională și așteaptă viitorii studenți

În 6 iulie începe prima zi de admitere, exclusiv online, pentru toate programele de studii UVT. Toate programele și etapele de admitere sunt prezentate în detaliu pe platforma https://admitere.uvt.ro/programe-studii/, de unde puteți aplica pentru locul dorit.

„Fiecare candidat la facultate își dorește să găsească universitatea viselor sale, care să îi ofere achiziții de valoare, de toate tipurile, prin conducerea unei învățări de performanță, prin cercetare, prin participarea la viața unei comunități complexe și chiar la unele evenimente unice, academice, artistice sau sportive. Toate aceste ingrediente ale unei oferte universitare dorite de viitorii studenți se regăsesc acum în pachetul de beneficii pe care noi îl garantăm celor ce se îndreaptă spre admiterea la UVT. Le garantăm noilor candidați că vom căuta împreună calea prin care ei își vor împlini cea mai bună versiune a lor, la terminarea facultății, așa cum o spune și îndemnul sub care suntem cunoscuți în plan internațional: Become Your Best! Te așteptăm cu drag la UVT, universitatea care îți aduce viața de student la un click distanță!”, declară Marilen Pirtea, rectorul universității.