Peste 18.600 de cărășeni au completat chestionarul de recenzare!

the blue figure of the leader is surrounded by a crowd of people. leadership and team management, an example for imitation. loyalty and trust. idol. like minded people and followers

Prima etapă a Recensământului Populației 2022 se desfășoară până la jumătatea lui mai, după care se va intra în cea de-a doua etapă, cea în care recenzorii din teren ne vor bate la ușă pentru colectarea datelor.

Până în 15 mai se desfășoară etapa de colectare a datelor online prin autorecenzare, cărășenii având astfel posibilitatea să-și completeze singuri chestionarele accesând site-ul recensământromânia.ro. Dacă din anumite motive nu pot face acest lucru, oamenii pot solicita ajutorul celor 127 de recenzori din cadrul centrelor organizate de primăriile din fiecare unitate administrativ-teritorială.

Potrivit datelor prezentate recent de Direcția Județeană de Statistică, până la sfârșitul lunii martie au fost înregistrate peste 18.600 de chestionare în Caraș-Severin.

Până la data de 29 martie 2022 s-au colectat în Caraș-Severin un număr de 18.692 de chestionare, din care 10.293 au fost introduse cu ajutorul recenzorilor. Profit de această oportunitate să vă rog să vă autorencenzați și să vă încurajați și cunoștințele să participe la recensământ prin completarea online a chestionarelor, având printre avantajele autorecenzării o zi liberă plătită, fie că lucrați la stat sau la privat, fără a mai aștepta astfel recenzorul de teren care vă va bate la ușă în perioada 16 mai – 17 iulie, când se va desfășura etapa de colectare a datelor prin interviuri față în față pentru persoanele care nu s-au autorecenzat.”, a declarat Mihail Calițoiu, șeful Direcției Județene de Statistică, cu ocazia ședinței Colegiului Prefectural.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/