Peste 1,7 milioane de lei pentru dotarea liceului din Mehadia! „Investim în viitorul copiilor”

grigore bardac
1000x100 (2) mbmr 1000x100

Proiectul depus spre finanțare de administrația locală a primit undă verde. Investițiile vizează modernizarea infrastructurii școlare.

Liceul „Nicolae Stoica de Hațeg” din localitatea Mehadia va beneficia de dotări moderne, în valoare de 1.707.463,32 de lei, după ce anul trecut clădirea unității de învățământ a trecut printr-un amplu proces de reabilitare cu fonduri din bugetul local. Recenta finanțare obținută de Primăria Mehadia are în vedere dotarea unității cu mobilier școlar și echipamente IT. De asemenea, prin același proiect, pe lângă sălile de curs vor mai fi amenajate și două ateliere de practică. Întreaga investiție va fi asigurată din fonduri europene.

Muzeul TM

„Am obținut finanțare europeană, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, pentru dotare cu mobilier școlar și echipamente IT de ultimă generație a liceului din localitate. O veste extraordinară, pentru că cele mai bune investiții ale unui om și ale unei societăți sunt în copii. Pe lângă aceste dotări vom amenaja și două ateliere de practică, în specializările pe care liceul nostru le desfășoară, care vor fi echipate corespunzător cu materiale didactice necesare.”, spune primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac (foto).

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/