Peste 11.000 de oameni au participat la Festivalul Codru! Datorită lor, vor fi plantați 6.000 de copaci

1000x100

Trei zile pline de muzică, emoție și distracție în natură și pentru natură – asta s-a întâmplat pe scurt la Festivalul Codru. 6.000 de copaci vor fi plantați în Pădurea Bistra, iar asta datorită miilor de oameni prezenți. 

Prima ediție a Festivalului Codru și-a atins scopul – cei peste 11.000 de oameni care au avut parte de o experiență de neuitat au contribuit la plantarea a 6.000 de arbori în Pădurea Bistra. Codrul ne-a fost gazdă primitoare, iar noi îl vom răsplăti așa cum se cuvine. Nimic nu ar fi fost posibil, în primul rând, fără voi, cei peste 11.000 de oameni prezenți, fără voi, cei care timp de trei zile ne-ați fost alături, ați cântat și dansat, ați dat farmec unui eveniment care abia s-a născut. Vrem să mulțumim tuturor partenerilor care au depus eforturi masive pentru buna desfășurare a festivalului, tehnicienilor, voluntarilor noștri minunați, donatorilor, celor care au adoptat copaci, precum și tuturor partenerilor media. Și, nu în ultimul rând, artiștilor care au urcat pe scene și ne-au încântat, au transmis organizatorii. 

Echipa a luat în considerare atât feedback-urile pozitive, cât și pe cele negative și deja apar primele gânduri legate de o viitoare ediție a festivalului. „Niciunul dintre noi n-a avut experiența organizării unui festival, așa că am încercat să facem totul cum am crezut că este cel mai bine. Unele lucruri ne-au ieșit. La alte capitole – evident, învățăm și lucrăm! Credem cu toții că acest festival trebuie să meargă mai departe și vom face totul pentru ca a doua ediție să fie una și mai reușită”, au mai spus aceștia. 

Pădurea Bistra a suferit daune serioase în urma furtunii din septembrie 2017, iar o mână de voluntari și-au propus să atragă atenția asupra valorii pe care pădurea o reprezintă. Codru este și un omagiu adus Festivalului Woodstock, al cărui mesaj, „Peace, Love & Music”, a răsunat și după 50 de ani de la prima ediție.