Peste 10.000 de cărășeni vaccinați anticoronavirus sunt așteptați să își ridice tichetele de masă

tichete de masa vaccinati
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Peste 10.000 de pachete de tichete de masă se află încă la sediul Direcției de Sănătate Publică, acolo unde au ajuns în urmă cu o lună, imediat după închiderea centrelor de vaccinare. Din acel moment și până acum, doar 300 de persoane au fost să le ridice.

10.384 de cărășeni sunt așteptați să se prezinte la sediul Direcției de Sănătate Publică a județului pentru a-și ridica tichete de masă la care au dreptul pentru că s-au vaccinat anticoronavirus. Este vorba despre acei cărășeni care au făcut doza 2 de Pfizer sau Moderna după data de 3 septembrie 2021 și despre cei care au făcut doza 1 de Johnson&Johnson după această dată.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Cei peste 10.000 de cărășeni au dreptul la 5 tichete de câte 20 de lei fiecare, pe care le pot ridica de la sediul DSP Caraș-Severin, de luni până vineri, între orele 8.30 și 15.30. Solicitanții trebuie să aibă la ei un act de identitate, precum și adeverința de vaccinare care să conțină data administrării celei de-a doua doze, în cazul vaccinurilor de tip ARN.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/