Peste 1 milion de lei pentru Oțelu Roșu. „Așteptăm să înceapă lucrările”

Locuitorii de pe Valea Bistrei vor putea beneficia de servicii moderne la două cămine culturale care sunt reabilitate atât din fonduri guvernamentale, prin Compania Naţională de Investiţii, cât şi cu fonduri de la bugetul local.

Primăria Oţelu Roşu este beneficiarul lucrării la celor două cămine culturale de la Mal și din cartierul Ohaba, finanţate cu 800.000 lei fiecare. Din aceste sume, 200.000 de lei pentru fiecare proiect sunt achitaţi din bugetul Primăriei Oţelu Roşu.

La aceste două obiective trebuie să înceapă lucrările, care vor consta în reabilitare, modernizare şi dotare, ne-a precizat primarul Luca Mălăiescu.

Sunt reparaţii deosebit de importante la cele două cămine culturale, de la acoperiş, pardoseală, schimbare uşi, înlocuire geamuri, montare gresie, faianţă, amenajare grupuri sanitare, amenajare spaţiu pentru depozitare şi cele de trebuinţă în bucătărie şi dotarea cu mobilier nou. Aşteptăm să înceapă lucrările, valoarea pe care am primit-o pe fiecare proiect în parte este de 600.000 de lei din partea Companiei Naţionale de Investiţii”, ne-a declarat primarul localităţii, Luca Mălăiescu.