Pesedistul Beg duce dorul guvernării Ponta! Ne așteaptă pe toți vremuri grele!

untitled design set 970x90 px

Primarul comunei Marga, Nicolae Beg, critică din nou jocurile care se fac la nivel central în PSD, jocuri ce afectează grav imaginea partidului și care spulberă orice speranță de mai bine!

Beg a fost unul dintre puținii social-democrați din Caraș-Severin care a avut curajul să vorbească în momentul scandalului iscat în PSD între Liviu Dragnea și premierul de la acea vreme, Sorin Grindeanu și o face și acum, când relațiile dintre liderul PSD și prim-ministru sunt din nou tensionate. De data aceasta fiind vorba de premierul Mihai Tudose.

„Vedem cu toții că trecem printr-o perioadă tulbure, simțim asta. Nu ne putem ascunde după deget. Suntem și vom fi social-democrați până la capăt. Pe noi ne interesează prea puțin luptele interne, pentru putere, sau jocurile de culise. Dar ne doare atunci când oamenii au de suferit. Și în lipsa banilor, în lipsa finanțărilor, toți trecem prin momente grele. Mai nou, toți își dau cu părerea, că e de vină programul de guvernare, că se guvernează prost. Noi, aici, la Marga, nu am votat un program de guvernare gol, noi am votat sperând la un trai mai bun, la o guvernare cel puțin la fel de bună cum a fost guvernarea Ponta. Atunci chiar am simțit cu adevărat forța social-democrației. Am avut bani pentru investiții, pentru salarii, arierate, au fost rectificări și echilibrări bugetare care ne-au ajutat enorm. Guvernarea Ponta a adus prosperitatea, bunăstarea și echilibrul pe care se putea construi România de mâine. Azi, din păcate, toate acestea au fost spulberate”, a comentat Nicolae Beg.

CITEȘTE ȘI: Membrii PSD din Caraș-Severin reacționează: „Au ajuns să își bată joc de noi, care suntem pesediști adevărați?!”

Primarul de la Marga e bucuros că măcar la nivel de PSD Caraș-Severin lucrurile sunt în regulă. Și aici amintește de sprijinul total pe care îl primșete de la parlamentarii PSD și de la președintele Ion Mocioalcă. „Am speranța că măcar acum, în cel de-al doisprezecelea ceas, lucrurile se vor îndrepta, pentru a intra în iarnă și în noul an liniștiți și împăcați. Altfel, ne așteaptă pe toți vremuri grele, pe care nu și le dorește nimeni”, avertizează Nicolae Beg.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/